Netwerkactie 2022

De afgelopen maanden heeft Mind Change BV vanuit ons netwerk al een behoorlijk aantal technische professionals toegereikt gekregen en daar zijn wij ontzettend blij mee. Wij laten dit niet zomaar voorbij gaan en zullen jullie ook meenemen in onze netwerkactie die loopt tot en met zondag 26 juni. Wat kan je hiermee winnen? Wij konden niet kiezen, dus we hebben 2 mogelijkheden. 

NETWERKACTIE 2022

????? ?: Houd jij van zelf barbecueën? Dan kan je een barbecue, accessoires, een schort en vlees uitzoeken van bij elkaar €????,-

????? ?: Vind jij het prettiger als er voor jou gebarbecued wordt? Kies een locatie en laat de barbecue voor jou en je vrienden verzorgen. Dit ter waarde van €????,-Zitten er in jouw netwerk technische vakmensen die (latent) op zoek zijn naar nieuw werk? Breng ons dan in de periode van nu tot en met 26 juni met hen in contact. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, de contactgegevens te mailen, appen of doorbellen. Wij zullen contact opnemen met hem of haar en uiteraard laten we je weten wat hier voor moois uitkomt. Wellicht ten overvloede, maar er dient uiteraard wel toestemming te zijn van diegene die je met ons deelt. Wanneer jij ons in contact brengt met je netwerk stoppen wij jouw naam in onze grabbelton en maak kans op dit heerlijke zomerpakket.

?? ?? ???? ??? 27 ???? ?????? ??? ?? ??????? ?????? ?????.