Winnaar BiggestGrowth Award 2021 

Voor de 6e keer op rij was Mind Change ook dit jaar door onze back office partner HelloFlex People genomineerd voor de Biggest Growth Award. Op 9 maart kregen wij bezoek van HelloFlex People op ons kantoor in Den Haag. Wij hadden, op dat moment allemaal nog geen idee wat de exacte reden van het bezoek zou zijn, maar uiteraard “Welkom”. Uiteraard hoopte we allemaal dat we nu eindelijk de 1e plaats zouden winnen, gezien onze winnaarsmentaliteit. Ildiko Kalmar en Edwin Verbeek hadden tijdens het bezoek een grote taart meegenomen dus de spanning was groot.  Tijdens de speech van Ildiko werd duidelijk dat wij niet de 1e maar de eeuwige 2e plaats hadden gewonnen. De teleurstelling van het team was dan ook groot. 

Enkele minuten later bleek dat er een grap met ons was uitgehaald toen er werd verteld dat wij wel de 1e plaats hadden gewonnen en een Cheque in ontvangst mochten nemen.  We hebben er uiteraard allemaal hard om moeten lachen. 

We hebben een geheel verzorgd Sterrendiner gewonnen met het hele team op een locatie naar keuze door Mario Ridder. Dank je wel, HelloFlex People voor deze fantastische prijs, hier gaan we zeker van genieten. 

We moeten nog even een datum inplannen, maar … als het zover is zullen wij een update geven van het Sterrendiner en deze delen!

Afbeelding met tekst, persoon, buiten, mensen

Automatisch gegenereerde beschrijving