Social Responsibility Voetbaltoernooi 2023

Ook dit jaar is het weer tijd voor de vierde editie van het voetbaltoernooi voor de goede doelen!

Op 2 juni 2023 gaan Mind Change & TechworX, in samenwerking met onze klanten, leveranciers en partners de 4e editie van ons Social Responsibility Voetbaltoernooi organiseren. Het wordt een sportieve en gezellige dag waarbij het draait om voetbal, het steunen van een zelf gekozen goed doel en het delen van persoonlijke verhalen en/of ervaringen. De teams die meedoen hebben altijd enorm veel plezier tijdens dit toernooi!

Wat? We organiseren op vrijdag 2 juni 2023 van 16.00 – 21.00 uur, een 7 tegen 7 veldvoetbaltoernooi op de sportaccommodatie van voetbalvereniging KSD-Marine in Den Haag.

Waarom? We vinden dat wij als Mind Change & TechworX iets terug moeten doen voor de maatschappij, waarbij we samen met ons netwerk niet één, maar meerdere goede doelen centraal willen stellen. Dit creëert precies het maatwerk en commitment dat we zoeken en daarbij stelt het iedere deelnemer in de gelegenheid, zijn “eigen” goede doel centraal te stellen en daarvoor te strijden.

Hoe? Mind Change & TechworX verzorgen de accommodatie, eten & drinken, organisatie en sponsoring rondom het toernooi. Als deelnemend team van ongeveer 10 personen (dus met inbegrip van reservespelers), leg je minimaal Euro 500,- in voor het goede doel van jouw keuze. Alle inleg van de deelnemende teams wordt bij elkaar gelegd en dit wordt aan het einde van het toernooi, via de prijsuitreiking, verdeeld over een drietal goede doelen, middels een 1ste, 2e en 3e prijs.

Wie? Naast dat Mind Change en TechworX uiteraard zelf meedoet met een team, hebben we nog een aantal andere bedrijven binnen de branche uitgenodigd. Dus iets moois doen voor het goede doel wordt zo ook nog een leuke netwerkdag die wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

We horen uiteraard graag zo snel mogelijk of jullie met een team willen deelnemen en voor welk goed doel jullie de strijd aan gaan! Uiterlijk 31 maart 2023 willen we graag weten of jullie erbij gaan zijn.

Aanmelden kan per email via s.moesman@mind-change.nl. We kijken uit naar jullie komst!

Met vriendelijke, sportieve en maatschappelijke groet,

Mind Change & TechworX