Over Ons

Noor Boneschansker

Recruitment Consultant

n.boneschansker@mind-change.nl

Umitcan Aydin

Recruitment Consultant

Contact on LinkedIn

Waarom Mind Change

Kwaliteit: Na een jaar zijn bij 96% van onze bemiddelingen mensen nog steeds met succes en plezier bij hun nieuwe werkgever aan het werk.

DISC: Wij zijn allemaal gecertificeerd DISC consultant en dit zetten we uiteraard  in bij onze bemiddelingen. Dit zodat we niet alleen een match maken op kennis en kunde, maar ook op basis van competenties en communicatie.

Persoonlijke aanpak: Persoonlijke kennismaking is voor ons de basis en ook een voorwaarde voor een succesvolle samenwerking. Dit betekent een uitgebreide intake of inventarisatie, dat we meegaan naar sollicitatiegesprekken en uitgebreid evalueren, zowel voor, tijdens als na een bemiddeling.

Ervaring: Wij zijn gemiddeld genomen al zo’n 12 jaar per persoon, succesvol actief binnen de arbeidsbemiddeling en specifiek binnen de branches bouw & techniek. Dit is alleen mogelijk doordat we een grote passie hebben voor het vak en een hoge kwaliteit van dienstverlening kennen.

Netwerk: Door de jarenlange ervaring in de branche hebben we een zeer groot en sterk netwerk opgebouwd, echt gericht op lange termijn relaties. Binnen dit netwerk is er een mooie diversiteit aan opdrachtgevers en professionals ontstaan.

Transparantie: Wij zijn duidelijk over de verwachtingen, communiceren open over (arbeids)voorwaarden en delen geen persoonlijke informatie zonder dat dit besproken is.

Werken bij Mind Change

Wij zijn trots op het bedrijf, leggen de lat hoog en behouden een eigen karakter en eigen identiteit in de markt. Een uitstekende positie om verder te groeien en om iedereen te laten weten dat wij er zijn.

Bij Mind Change krijg je de vrijheid om je rol naar eigen behoefte in te delen. Iedere individu heeft namelijk een andere behoefte. Wij bieden je een plek waar jij jezelf kan zijn, waar ondernemerschap gestimuleerd wordt en een team van 6 man waar je altijd op terug kan vallen.

Kwaliteit & veiligheid

Veilig en fraudebestendig werken is een must, natuurlijk ook voor Mind Change. Om hier invulling aan te geven is Mind Change uiteraard VCU gecertificeerd. Daarnaast werken wij met service partners die NEN 4400 gecertificeerd zijn.

Algemene voorwaarden

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, klik hieronder om ze te lezen.