Waarom Mind Change

Waarom

Kwaliteit: Na een jaar zijn bij 96% van onze bemiddelingen mensen nog steeds met succes en plezier bij hun nieuwe werkgever aan het werk.

DISC: Wij zijn allemaal gecertificeerd DISC consultant en dit zetten we uiteraard  in bij onze bemiddelingen. Dit zodat we niet alleen een match maken op kennis en kunde, maar ook op basis van competenties en communicatie.

Persoonlijke aanpak: Persoonlijke kennismaking is voor ons de basis en ook een voorwaarde voor een succesvolle samenwerking. Dit betekent een uitgebreide intake of inventarisatie, dat we meegaan naar sollicitatiegesprekken en uitgebreid evalueren, zowel voor, tijdens als na een bemiddeling.

Ervaring: Wij zijn gemiddeld genomen al zo’n 12 jaar per persoon, succesvol actief binnen de arbeidsbemiddeling en specifiek binnen de branches bouw & techniek. Dit is alleen mogelijk doordat we een grote passie hebben voor het vak en een hoge kwaliteit van dienstverlening kennen.

Netwerk: Door de jarenlange ervaring in de branche hebben we een zeer groot en sterk netwerk opgebouwd, echt gericht op lange termijn relaties. Binnen dit netwerk is er een mooie diversiteit aan opdrachtgevers en professionals ontstaan.

Transparantie: Wij zijn duidelijk over de verwachtingen, communiceren open over (arbeids)voorwaarden en delen geen persoonlijke informatie zonder dat dit besproken is.

Missie en Visie

Missie:
Wij willen bij de top horen binnen onze dienstverlening en hiermee echt bijdragen aan de ontwikkeling van mensen, organisaties en ons zelf.

Visie:
Wij willen altijd het maximale resultaat voor alle betrokken partijen realiseren en een echte integrale dienstverlening in de markt zetten. Branche overstijgend, verbindend en professioneel.

Strategie:
Wij zijn selectief in het kiezen van onze relaties en werken daar waar mogelijk op basis van wederzijds commitment. Dit omdat we heel zorgvuldig zijn in onze dienstverlening en we op deze manier dus kwaliteit kunnen bieden. We zullen te allen tijde volledig informeren en transparant zijn in keuzes die we maken, dit zodat we structureel werken aan relaties voor de lange termijn. Wij leveren kwaliteit door te werken op basis van gelijkwaardigheid, het ècht toevoegen vanuit ons netwerk en als basis: “afspraak is afspraak”.