Opdrachtgever

Het vinden van de juiste kandidaten voor uw vacatures is belangrijk, maar kost vaak erg veel tijd. Gezien de huidige markt waar we actief in zijn is het steeds ingewikkelder om aan goed personeel te komen. Wat kunnen wij als Mind Change hierin voor jou betekenen?

 

Met Mind Change maak je afspraken over de manier waarop zij wij je helpen om de beste professional te vinden voor jullie vacature(s). Zo kunnen wij adviseren, meehelpen of de werving en selectie volledig/ gedeeltelijk overnemen.

 

Het invullen van specialistische rollen is vaak tijdrovend en kostbaar. Het is daarom belangrijk om in kaart te brengen wat jullie precies zoeken zodat er vanaf het begin af aan gekeken wordt naar de juiste match. Gezien ons grote netwerk, kennis in de markt en de ervaringsjaren binnen Mind Change kunnen wij hier direct een goed advies in geven. Wij komen langs om jullie vacature goed uit te vragen, hier brengen we in kaart wat belangrijk is in de positie en wat de plus en minpunten zijn van jullie bedrijf. Vanuit hier gaan wij op zoek naar jullie nieuwe collega.

 

De professionals worden altijd uitgebreid gescreend en worden ten alle tijden persoonlijk gesproken. Daarnaast zorgen wij voor een uitgebreide toelichting op het cv inclusief referentie check zodat je beschikt over volledige informatie. Gedurende het sollicitatietraject dat we doorlopen met de potentiële nieuwe werknemer zijn we continu dichtbij ter ondersteuning en evaluatie.

 

Wij willen jou als opdrachtgever volledig ontzorgen in dit traject dit is altijd maatwerk. Mind Change biedt verschillende vormen van dienstverlening aan voor zowel tijdelijke als structurele functies. Deze diensten zijn:

  • Werving & Selectie
  • Executive Search
  • Deta-vast
  • Detacheren en ZZP

Werving & Selectie

Na afronding van het Werving & Selectie traject en een ondertekende arbeidsovereenkomst tussen
jullie organisatie en de nieuwe werknemer, zal Mind-Change een op voorhand afgesproken W&S Fee
in rekening brengen als vergoeding voor de dienstverlening. Uiteraard vinden er, indien gewenst,
evaluatiemomenten plaats met de werkgever en de professional voor het beëindigen van de
proeftijd, maar ook verder op in het eerste jaar. Dit omdat wij een dienstverlening kennen die gericht
is op de lange termijn en de kwaliteit willen blijven borgen.

Deta-Vast

Je hebt een vacature die je wilt invullen, maar niet de ruimte en/of de behoefte om dat (direct) te doen middels een rechtstreeks dienstverband met een professional. Dan is detacheren een prima
alternatief. Bij het invullen van een vacature op basis van detachering, nemen wij het werkgeverschap (tijdelijk) uit handen. Conform de arbeidsvoorwaarden die persoonlijk met de professional besproken zijn, bieden wij de professional een arbeidsovereenkomst aan. Wij verzorgen
alle administratie, loonbetaling, vakantiegeld, pensioen en verzekeringen in deze periode. De periode van detachering is minimaal 1800 uur, waarna de professional kosteloos kan worden overgenomen. Gedurende deze periode zal er uiteraard regelmatig evaluatie plaatsvinden met de organisatie en de professional. Hierin is het doel altijd om op zoek te gaan naar een professional voor de langere termijn.

Projectmatige detachering ZZP

Heeft jullie organisatie een tijdelijke vacature of een project waardoor er een projectmatig capaciteitsvraagstuk is. Mind-Change kan hier invulling aangeven o.b.v. detachering, als ZZP of als freelancer. Het principe is hetzelfde als bij “detavast”, Mind-Change wordt tijdelijk werkgever/opdrachtgever voor de ingezette kandidaat en zal alle administratie, loonbetaling, vakantiegeld, pensioen en ook in geval van een ZZP’er, de facturatie en verzekeringen in deze periode op zich nemen. Al vorens de inzet van een ZZP’ er heeft Mind-Change altijd de modelovereenkomst en KvK inschrijving gecontroleerd op juistheid en geldigheid.

Inhouse

Met ruim 20 jaar ervaring als bemiddelaar en opleider van technische professionals bieden wij ook
Inhouse oplossingen aan. Onze Inhouse- specialisten zijn zeer bedreven in het oplossen van
recruitmentvraagstukken bij de klant.

Onze specialisten werken op locatie en krijgen zo een goed beeld van de huidige processen en geven
hier ook advies in. Bijkomend voordeel van het werken op locatie is dat zij een goed beeld krijgen van
de bedrijfscultuur en veel contact hebben met de hiring managers en andere stakeholders.

Wij versnellen het recruitment proces door naast eigen werving ook ons netwerk aan te haken bij de
vacature uitvraag, zo zorgen wij er voor dat ook zij (+/- 70 leveranciers over heel Nederland)
opschalen bij het oplossen van uw capaciteitsprobleem. Door het hele recruitment proces uit handen
te nemen zorgen we voor een verlaging van de werkdruk op het HR-apparaat en hebben de hiring
managers meer tijd over voor zaken die voor hen belangrijk zijn.

Wij focussen ons op de vacatures die door u worden geprioriteerd en wekelijks wordt er een update
gedeeld met onze voorkeurs leveranciers. Wij voelen de verantwoordelijkheid om hen ook van de
juiste informatie te blijven voorzien. Zo houden we de kwaliteit van de werving hoog en zorgen we
voor de instroom van juiste kandidaten.
Wekelijks delen wij de laatste ontwikkelingen door inzicht te geven in de management rapportage.
Hier is inzichtelijk ingemaakt welke resultaten per partij en vacature behaald zijn en wat de
doorlooptijden zijn.

De afgelopen 5 jaar hebben wij enkel succesvolle opdrachten afgeleverd bij o.a. Unica, Vink, Homij,
VolkerWessels en Croonwolter&Dros.

Trainingen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Outplacement

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum

Referenties