Professional

Van het eerste contact naar een nieuwe baan of opdracht.

Werkgevers staan om je te springen, dat heb je vast wel gemerkt. Maar hoe kies je nu de juiste werkgever? Houd je hoofd maar eens koel als iedereen wat van je wil. Mind Change helpt je hierbij! Wij bemiddelen al meer dan 20 jaar +  professionals met HBO/WO werk en denkniveau in functies van middenkader tot en met directie. Onze focus op bedrijven en organisaties actief binnen de bouw en techniek en dan met name de utiliteit. Gezien het sterke netwerk dat wij hebben kunnen wij jou gericht advies geven, het geschikte bedrijf voor je vinden (waar je zelf soms niet aan zou denken) en we zorgen ervoor dat je direct met de juiste persoon in gesprek gaat (de beslisser). Uiteraard begint het met een uitgebreid kennismakingsgesprek bij op ons kantoor in Den Haag. Tijdens dit gesprek brengen wij je arbeidsverleden in kaart en waar jou behoeften en ambities liggen.

Tijdens onze kennismaking vragen we naar jouw kennis en ervaring, willen alles weten over wat jou een goede professional maakt. Bovendien zijn we heel benieuwd naar wie jij bent naast je werk. Wat zijn je hobby’s, hoe ziet je gezinssituatie eruit en we willen weten wat jouw ambities zijn.  Je CV  vertelt wat je gedaan hebt, jijzelf en jouw ambities vertellen vaak nog wel meer.

 

We bieden je niet zomaar een baan aan; We begeleiden je naar de volgende stap in je carrière. Als je er behoefte aan hebt geven we je advies over de planning van je carrière. Zo heb je een helder overzicht van wat je wil bereiken en hoe je daar kunt komen. 

Wij zijn tijdens dit gehele traject een toegevoegde waarde voor jou. Solliciteren is één van de spannendste dingen die er is. Door ons grote netwerk, stabiele team en kennis in de branche willen wij zorgen dat het toch net iets minder spannend voor jou wordt.

Mind-Change kent een aantal vormen waarin wij jou als professionals helpen naar een nieuwe baan. Dit is altijd maatwerk. Deze vormen zijn:

  • Werving & Selectie
  • Executive Search
  • Deta-vast
  • Detacheren en ZZP.

Nieuwe baan

Als je nieuwe werkgever je rechtstreeks dienstverband aanbied, dan noemen wij dit Werving & Selectie. Na een uitgebreide kennismaking bij ons op kantoor en één of meerdere gesprekken bij je nieuwe werkgever neem de werkgever je direct in dienst. Tijdens dit gehele traject blijven wij nauw betrokken. Wij gaan mee naar de sollicitatiegesprekken en observeren hier, wellicht dat we later nog iets kunnen toevoegen wat niet aanbod gekomen is. Daarnaast adviseren wij je en zijn we je sparringpartner, wij willen namelijk dat je een weloverwogen keuze maakt. Wanneer je de keuze gemaakt hebt ontvang je een  contact kun je aan de slag.  Er zullen uiteraard een aantal evaluatiemomenten zijn in de eerste periode dat je in dienst bent. We willen uiteraard wel weten of alles goed gaat en iedereen de juiste keuzes gemaakt heeft.

Tijdelijke opdracht

Mind-Change neemt aanvragen of projectmatige vacatures in behandeling die op ZZP basis mogen en kunnen worden ingevuld (de looptijd vooraf duidelijk gecommuniceerd) Mind-Change beschikt over juridisch waterdichte contracten die we gebruiken als bemiddelaar tussen jou en de opdrachtgever. Uiteraard gaan leggen we alle afspraken vast in een modelovereenkomst en hebben we je inschrijving van de KvK nodig. Wat je van ons mag verwachten is uiteraard een transparante dienstverlening, openheid over betaaltermijn, marges etc. Je weet dus wat je kan verwachten.

Trainingen

Mind-Change biedt maatwerk oplossingen in trainingen. Werkend van uit drie specialisaties:
– Sales
– (Persoonlijk) leiderschap
– Teambuilding.

Iedere ontwikkeling, of dit nu bedrijfsmatig, op team niveau of individueel niveau is, vereist een eigen aanpak.  Waarom?  Omdat aan het einde van het trainingsproces u en/of uw team een resultaat willen ervaren. “Het resultaat “ uit zich in een ervaring, gevoel of bereikt doel, graag zo concreet mogelijk. Wij kiezen er dan ook voor om dit resultaat op voorhand met u inzichtelijk te maken. Zodoende zijn verwachtingen voor een ieder scherp en de ontwikkelingen en resultaten goed meetbaar.

 

Vanuit deze overtuiging kiezen we ervoor, om samen een oriënterend gesprek te voeren en op basis van dit gesprek te bepalen of Mind-Change de passende oplossing kan bieden.

Leeft u met bijvoorbeeld vragen als:
Hoe verhoog ik mijn omzet ?
Hoe laat ik mijn team effectiever samenwerken ?
Hoe aquireer ik ?
Hoe verhoog ik mijn beïnvloedend vermogen ?
Of wilt u, u zelf, uw team of een (toekomstig) werknemer, laten profileren middels een competentie en karakter-assessment ?

Neemt u dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Mind Change maakt voor haar trainingen vaak gebruik van DISC als basis voor een persoonsprofielanalyse, om daar vandaan op individuele of teambasis een maatwerk training of coachingsessie te realiseren. Uiteraard zijn wij hier voor gecertificeerd.

Outplacement

Referenties