Elbert van Stroe

Recruitment Consultant

Even voorstellen: ik ben Elbert 38 jaar en ik woon in Den Haag. Sinds december 2019 werk ik met veel plezier als recruitment consultant bij Mind Change. Ik zit deels bij de klant op locatie en deels op ons mooie kantoor in de haven van Scheveningen. 

Team en functie? Werken bij Mind Change is voor mij echt een feestje; ik heb leuke collega’s en krijg enorm veel vrijheid en vertrouwen om mijn eigen ideeën uit te werken. Bovendien heeft Mind Change uiteenlopende en uitdagende klanten, waardoor iedere dag anders is. 

Wat doe ik precies? Momenteel werk ik in-house bij één van onze relaties en mag ik hen helpen door ze te ontzorgen op het recruitmentvlak en door te zorgen voor een gezonde instroom van nieuw personeel. Ik hou ervan om echt een toegevoegde waarde te zijn voor mijn relaties maar, wat mij de meeste energie geeft, is het zien van resultaat van mijn harde werken. Van nature ben ik iemand die wil winnen en daarom zal ik er alles aan doen om resultaten te boeken bij mijn klanten. Dit doe ik door bijvoorbeeld heel gericht te sourcen voor bepaalde vacatures, het inzetten van social media campagnes en het motiveren van partners om niet alleen zelf de vacatures in te vullen maar om echt te zorgen dat het capaciteitsvraagstuk wordt opgelost. Ik weet precies hoe ik de juiste kandidaten voor de vacatures van onze klanten kan vinden. 

Waarom heb je voor Mind Change gekozen? Leuke collega’s, veel verantwoordelijkheid en uitdaging, autonomie en ontwikkeling; dat is wat tijdens de gesprekken bij Mind Change duidelijk naar voren kwam. Eigenlijk was ik toen gelijk verkocht. Van deze organisatie krijg ik energie en ik ga dan ook iedere dag met plezier naar mijn werk. Daarnaast hou ik van de laagdrempeligheid en nuchtere werkomgeving binnen Mind Change. 

Ambities? Graag wil ik nog beter worden op alle vlakken van ons vak, mijzelf verder blijven ontwikkelen en een echte specialist te zijn binnen de installatietechniek. Ik blijf graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de techniek, om mooie growth plannen te kunnen blijven opstellen en uitwerken! We zijn dan ook niet voor niets de winnaar van de Biggest Growth Award 2021 van Helloflex.

Wat doe je in je vrije tijd? In mijn vrije tijd sport ik regelmatig; Ik doe aan fitness, voetbal en ik surf graag. Dat lijkt misschien veel voor sommigen maar dat moet ook wel; ik ben namelijk ook gek op goed eten, goede wijn en veel gezelligheid met vrienden en familie.