Jeroen Breekveldt

Directeur

In mijn functie van Senior Manager Interim Professionals bij Experis (onderdeel Manpower Group) heb ik vele jaren ervaring opgedaan in het werven en selecteren van potentiële werknemers voor werkgevers en in het aansturen en begeleiden van personen.

Tijdens deze periode heb ik geïnvesteerd in verbreding en verdieping van mijn kennis op het gebied van management en bedrijfskunde, onder andere aan Nyenrode Business Universiteit.

“Ik ben er achter gekomen dat ik het een uitdaging vind om mensen te motiveren, te inspireren en te enthousiasmeren en dat hierin ook een talent van mij verscholen ligt.”

Ik typeer mijzelf daarnaast als intuïtief, doelgericht en praktisch. Mijn werkwijze is persoonlijk en tegelijkertijd gericht op het behalen van resultaten.

Mijn motto luidt: ‘Carpe diem: pluk de dag’

“Het leven is mooi en er is zoveel uit te halen. Maar om te kunnen plukken moet je wel in beweging komen. Mind-Change biedt me de gelegenheid om mijn talenten, kennis en ervaring optimaal te benutten. Met Mind-Change breng ik niet alleen anderen in beweging, maar blijf ik ook zelf in beweging!”