Lemja Haddar

Recruiter Consultant

Ik ben Lemja Haddar, 33 jaar en ik woon samen met mijn vriend in Scheveningen. Mijn passie is koken en ik vind het leuk om in mijn vrije tijd uiteten te gaan en gezellig met vrienden en familie te zijn. Ik heb eerst MBO Laboratorium Techniek gedaan en daarna een aantal jaar gewerkt. Ik vond mijn werk niet meer zo spannend dus besloot ik HBO Biologie en Medisch Laboratorium Onderzoek te gaan volgen.
Tijdens mijn laatste baan op het lab merkte ik heel erg dat ik het sociale aspect mis in mijn vakgebied. Ook had ik een drang naar meer zelfstandigheid en het werken in een commerciële setting. In mijn nabije omgeving ken ik een aantal mensen die actief zijn in en rondom Recruitment en ik heb die branche altijd interessant gevonden. Hierom ben ik erg blij en enthousiast dat ik nu bij Mind Change als Recruiter Consultant mijn steentje kan bijdragen.”

In de afgelopen 17 jaar heb ik ruime ervaring opgedaan in administratieve functies, waarbij vooral het contact met klanten en debiteuren centraal stond. Ik heb eerst 6 jaar bij een telecombedrijf gewerkt en daarna ben ik 11 jaar werkzaam geweest in de incassowereld. Deze ervaringen kan ik goed gebruiken in mijn huidige werk.

We hebben een ontzettend leuk, warm & hecht team met een open communicatie. De kracht die een ieder uitstraalt, de overtuiging maar ook de warmte en de sfeer ervaar ik als een groot pluspunt. We hebben met elkaar een doel en hier gaan we voor. Je helpt en ondersteunt elkaar en bent samen bezig om nog beter te worden. Binnen dit bedrijf hoef je niet anders te doen, maar mag je gewoon jezelf zijn. Ik was dan ook direct op mijn gemak tussen mijn collega’s. Je wordt gewaardeerd in alles wat je doet. Daarnaast wordt persoonlijke groei en ontwikkeling gestimuleerd binnen Mind Change.

Naast mijn werk geniet ik graag van mijn gezin, wandelingen met onze labrador,  winkelen, naar de bios en vakanties. Daarnaast wordt ik blij van fotograferen en fietsen, sporten, klussen en tuinieren.