Nelleke Hof

Consultant Techniek

Door ruim zestien jaar ervaring in de detachering ben ik mezelf ervan bewust dat JEZELF voorstellen meestal het moeilijkste is van een sollicitatie. Wie ben je? Wat kan je? Waar wil je heen? Maar de belangrijkste vraag vind ik altijd: Waar word jij GELUKKIG van?

De uitkomst van deze vraag is voor iedereen verschillend. De één wordt gelukkig van meer salaris, de ander van een leaseauto en weer een ander van een nieuwe uitdaging. Door hier goed naar te luisteren en gehoor aan te geven kan ik de ideale match maken. Echter is dit niet het belangrijkste! De vraag “Waar word jij GELUKKIG van?” geeft een concreet antwoord, maar vooral het doel is van belang. Werk is één ding, maar privé is in mijn ogen het belang én het belangrijkste! Als je vol energie naar je werk gaat, je werk je energie geeft, kom je energievol thuis. Alles wat er achter je eigen voordeur gebeurt is in mijn ogen het belangrijkst. Een goede balans!

Mijn doel in kennismakingsgesprekken is dan ook dit belang samen te onderzoeken. Op basis van gelijkwaardigheid en enorme interesse in de persoon die tegenover mij zit. Mijn werk is met mensen en mensen staan hierin centraal. Daarom geeft mijn werk mij energie en kom ik energievol thuis!

Ikzelf word gelukkig van mijn twee dochters en mijn man. Ik vind het heerlijk om samen met hen de natuur op te zoeken en lange wandelingen te maken met een GPS. We zoeken dan “schatten” met geocaching en zien iedere keer weer een nieuw mooi stukje van Nederland met als beloning een heerlijke picknick of een warm glas chocolademelk bij een plaatselijk restaurantje. Ook ben ik vaak creatief bezig in mijn vrije tijd. Beide zorgen voor een goede balans en dat het achter mijn voordeur goed gaat!