Saskia Breekveldt

Office manager

Mijn naam is Saskia Breekveldt en werkzaam binnen Mind Change als Office manager. In mijn functie van Office manager ben ik op onder andere verantwoordelijk voor de financiële administratie en voor het opstellen van nieuwe contracten. Daarnaast ondersteun ik in diverse werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het voor mij leuk, afwisselend en uitdagend!

In de afgelopen 17 jaar heb ik ruime ervaring opgedaan in administratieve functies, waarbij vooral het contact met klanten en debiteuren centraal stond. Ik heb eerst 6 jaar bij een telecombedrijf gewerkt en daarna ben ik 11 jaar werkzaam geweest in de incassowereld. Deze ervaringen kan ik goed gebruiken in mijn huidige werk.

We hebben een ontzettend leuk, warm & hecht team met een open communicatie. De kracht die een ieder uitstraalt, de overtuiging maar ook de warmte en de sfeer ervaar ik als een groot pluspunt. We hebben met elkaar een doel en hier gaan we voor. Je helpt en ondersteunt elkaar en bent samen bezig om nog beter te worden. Binnen dit bedrijf hoef je niet anders te doen, maar mag je gewoon jezelf zijn. Ik was dan ook direct op mijn gemak tussen mijn collega’s. Je wordt gewaardeerd in alles wat je doet. Daarnaast wordt persoonlijke groei en ontwikkeling gestimuleerd binnen Mind Change.

Naast mijn werk geniet ik graag van mijn gezin, wandelingen met onze labrador,  winkelen, naar de bios en vakanties. Daarnaast wordt ik blij van fotograferen en fietsen, sporten, klussen en tuinieren.