Dennis van Batum

Recruitment Consultant

Na jarenlang met veel plezier binnen de makelaardij te hebben gewerkt waarbij ik veel mensen heb mogen helpen in hun aan/verkoop traject, heb ik de overstap gemaakt naar de recruitment. Hierin vind ik de dezelfde passie en enthousiasme om mijzelf in zetten om mensen te helpen aan hun droombaan
 
Volle inzet en een groot verantwoordelijkheidsgevoel, dat is wat mij kenmerkt als mens. Ik vind het heerlijk om mezelf vast te bijten in nieuwe uitdagingen en samen met anderen naar het beste resultaat te werken. Omdat niemand hetzelfde is blijft mijn werk elke dag weer uitdagend en interessant.  
 
In mijn privé leven ben ik een echte sportfanaat. Of het nou afzien in de sportschool is of in het weekend ontspannen met een heerlijk rondje golf. Maar ook thuis op de bank naar vrijwel alles wat er te volgen is kijken staat de invulling van mijn vrije tijd in het algemeen in het teken van sport. 
 
Maar omdat genieten ook zeker belangrijk is neem ik ook zeker de tijd om met vrienden te genieten van overheerlijke wijnen en de bijpassende gerechten die hier bij horen. Een echt bourgondiër dus!